Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola

Grundschule Agendorf

Fogadóórák

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a lenti táblázatban megjelenített fogadó órák időpontjában az e-foglalás felületen történt előzetes jelentkezést követően van lehetőségük online fogadó órát kezdeményezni.

Kérjük, hogy az e-foglalás felületen történő jelentkezést legkésőbb az adott fogadó óra időpontja előtt 24 órával tegyék meg.

NÉV OSZTÁLY/TANTÁRGY FOGADÓNAP IDŐPONT
KÜKEDI JÓZSEFNÉ

IGAZGATÓ

INFORMATIKA

ETIKA

SZERDA 11:50-12:35
GYARMATI ZOLTÁN

IGAZGATÓHELYETTES

8. OSZTÁLY

TESTNEVELÉS

KEDD 08:55-09:40
DOMONKOSNÉ SZEMERÉDY ZSUZSANNA

1. OSZTÁLY

TERMÉSZETISMERET

SZERDA 10:00-10:45
PINTÉR SZILVIA 2. OSZTÁLY PÉNTEK 08:55-09:40
LANG ROLANDNÉ 3. OSZTÁLY HÉTFŐ 10:00-10:45
KOZMÁNÉ DÉTÁRI KRISZTINA

4. OSZTÁLY

TECHNIKA

CSÜTÖRTÖK 10:00-10:45
MÁRK RITA MATEMATIKA SZERDA 11:50-12:35
HORVÁTH HAJNALKA MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM KEDD 08:55-09:40
JANDÓ HAJNALKA

6. OSZTÁLY

NÉMET NYELV ÉS IRODALOM

NÉMET NÉP- ÉS HONISMERET

CSÜTÖRTÖK 08:00-08:45
NEMES KITTI

7. OSZTÁLY

NÉMET NYELV ÉS IRODALOM

NÉMET NÉP- ÉS HONISMERET

KEDD 08:00-08:45
SZEMZŐ ESZTER

5. OSZTÁLY

TÖRTÉNELEM

4-5. OSZTÁLY NAPKÖZI

SZERDA 10:55-11:40
KUNCZI BERNADETT

FEJLESZTŐ PEDAGÓGIA

GYÓGYPEDAGÓGIA

KEDD 10:55-11:40
RIKKER ZSÓFIA

BIOLÓGIA

FÖLDRAJZ

KÉMIA

KEDD 10:55-11:40
GÁSPÁR BRIGITTA ANGOL NYELV CSÜTÖRTÖK 08:00-08:45
MAKK SZABOLCS 1. OSZTÁLY NAPKÖZI HÉTFŐ 11:50-12:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fogadóórákon személyesen konzultálhatnak a szaktanárokkal és az osztályfőnökkel. Lehetőség van a tanulók egyéni haladásáról, fejlődéséről, tanulmányi előmeneteléről érdeklődni, segítséget kérni különböző problémák megoldására.

Pedagógusaink elsősorban a megadott időpontban várják Önöket. Bármilyen felmerülő probléma esetén időpontot az E-foglalási rendszerben elektronikusan foglalhatnak. Az E-foglalási rendszer használatához szükséges tudnivaló itt olvasható.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aki fogadóórára szeretne időpontot foglalni, annak érvényes regisztrációra van szüksége az E-Foglalás rendszerhez.

REGISZTRÁCIÓ

(Amennyiben Ön már regisztrált korábban az E-Foglalás rendszerben, kérjük, ezt a részt hagyja ki, helyette az ÚJ SZOLGÁLTATÓ KERESÉSE ÉS HOZZÁADÁSA részt olvassa el!)

 

Az első időpontfoglalás előtt mindenkinek regisztrálnia kell magát az E-Foglalás rendszerben (kattintson ide). Fontos, hogy a regisztráció során kért adatokon (név, email cím, jelszó) kívül, a szolgáltató mezőbe be kell írni az AGFALVISULI kulcsszót! A megjegyzésben fel kell tüntetni a gyermeke(i) taj számát vagy oktatási azonosítóját! Ezt követően, az Ön által megadott Email címre kap egy emailt egy aktiváló linkkel. Kérjük, kattintson rá a linkre! A regisztráció után akkor tud először időpontot foglalni, ha az iskola részéről elfogadjuk a jelentkezését - azt ellenőrizzük, hogy a gyermek(ek) valóban az iskola tanuló(i). Amikor elfogadásra kerül a felhasználó a részünkről, akkor arról szintén emailben kap visszaigazolást.

A továbbiakban a megadott email címmel és jelszóval tud időpontot foglalni.

ÚJ SZOLGÁLTATÓ KERESÉSE ÉS HOZZÁADÁSA

(Amennyiben Ön még nem regisztrált korábban az E-Foglalás rendszerben, kérjük, ezt a részt hagyja ki, helyette a REGISZTRÁCIÓ részt olvassa el!)

 

Az E-Foglalás rendszerben, bejelentkezés után, az "Új foglalás, szolgáltatók" gomb megnyomása után megjelenő felületen rá kell kattintani a "Szolgáltató keresése" gombra. Ekkor megjelenik egy szöveges beíró mező. Ide kell beírni az AGFALVISULI kódot. Amennyiben jól gépelte, akkor a rendszer megtalálja az iskolát és ki is írja: "Találat: Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola". Ekkor a Megjegyzés-hez tartozó beíró mezőbe kell beírni a gyermeke(i) TAJ számát, vagy oktatási azonosítóját, majd meg kell nyomni a "Kapcsolatfelvétel elküldése" zöld gombot. Ezután akkor tud először időpontot foglalni, amikor az iskola részéről elfogadjuk a jelentkezését - azt ellenőrizzük, hogy a gyermek valóban az iskola tanulója. Amikor elfogadásra kerül a jelentkezés a részünkről, akkor arról szintén Emailben kap értesítést.

HOGYAN LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI A FOGADÓÓRÁKRA?

A foglalás során ki kell választani először a tanárt, akihez fogadóórára szeretne jelentkezni, majd válassza ki: Időpont foglalás. Ezután a megjelenő szabad időpontok táblázatból válassza ki az Önnek megfelelőt!

A "Megjegyzés" mezőben van mód arra, hogy megírja pár szóban, milyen ügyben szeretne konzultálni.

MEDDIG LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI?

Technikai szempontból a fogadóóra napja előtti nap 20:00 óráig van lehetőség időpontot foglalni.

MIT TEGYEK, HA IDŐPONTOT SZERETNÉK MÓDOSÍTANI?

Az "Foglalásaim" menüpont alatt megjelenő foglalások mindegyikénél megjelenik egy Lemondás gomb. Erre kattintva törölhető a már meglévő időpont és kérhető új a feljebb leírtaknak megfelelően.

 

EGYÉB

Pontosabb, részletesebb leírásért kattintson ide: E-Foglalás - Felhasználói útmutató

Lehetőség van Android alkalmazással is időpontot foglalni, ehhez le kell tölteni az E-Foglalás app-ot a Google Play áruházból:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.engmedsys.efoglalas

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------