Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola

Grundschule Agendorf

Beiskolázási programjaink

BEISKOLÁZÁSI PROGRAM VÁLTOZÁS

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy előzetesen meghirdetett beiskolázási programjaink a járványügyi veszélyhelyzet meghosszabbítása miatt elmaradnak.

Az aktuális változásokról folyamatosan informáljuk Önöket.

Kérjük  kísérjék figyelemmel honlapunkat!

 

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban több évre visszatekintő hagyomány, hogy a leendő elsős gyerekek szüleinek szülői értekezletet, nyílt órákat, az iskolába kerülő ovisoknak az iskola életét megismertető foglalkozásokat tartunk.

Jelen járványhelyzetre tekintettel az őszi időszakban erre hagyományos módon nem kerülhetett sor, bízunk benne, hogy a tavasz folyamán lehetőség adódik a személyes találkozásra is!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe tervezett beiskolázási programunkat!

Kérjük, kövessék honlapunkon és az iskola facebook oldalán megjelenő – folyamatosan frissülő – információinkat és a járványhelyzet miatti esetleges változásokat!

 

HIT- ÉS ERKÖLCSTAN OKTATÁS TÁJÉKOZTATÓ

Az etika oktatás mellett választhatnak tanulóink katolikus, evangélikus, református felekezeti hit- és erkölcstan oktatást, melyet órarendbe építve vagy a tanórákhoz kapcsolódóan tartunk meg.

 

RÓMAI KATOLIKUS

Hitoktató: Kedves Vencel

 

EVANGÉLIKUS

Hitoktató: Heinrichs Eszter

 

Kedves leendő Elsősök!

 

Nagy szeretettel hívogatlak Benneteket a szeptemberben induló tanévben evangélikus hitoktatásra.  A hittanórákon sokat beszélgetünk az élet fontos dolgairól: Istenről, a jóról és a rosszról, az ünnepekről, az örömről, a szomorúságainkról és mindarról, ami életeteknek ebben az új szakaszában foglalkoztat Benneteket. És természetesen megismerkedünk érdekesebbnél érdekesebb bibliai történetekkel is, azokat eljátszuk, lerajzoljuk, megtanuljuk.

 

Nyaranta hittantáborokat tartunk, és ha a vírushelyzet engedi, év közben is szervezünk gyerekeknek szóló programokat a gyülekezetben.

Nézzétek meg szüleitek segítségével honlapunkat, ahol sok-sok képet találtok!

agfalva.lutheran.hu

 

Az iskolába való beiratkozásnál meg fogják kérdezni a szüleiteket, hogy milyen hittanra szeretnének járatni Benneteket. Örülnék, ha a válasz az evangélikus lenne. A hitoktatáson való részvételnek nem feltétele az, hogy meg legyetek keresztelve, és az sem, hogy evangélikusok legyetek.

 

A hitoktatás választásáról az iskolán keresztül kell nyilatkozni, de bármilyen kérdés felmerül, szívesen állok rendelkezésre a 06 20 824 26-os telefonszámon vagy személyesen.

Heinrichs Eszter

evangélikus lelkész

 

REFORMÁTUS

Tájékoztató prezentáció az alábbi linken elérhető:

https://drive.google.com/file/d/1pZ8xHVVwK82JThiJ8cUmRVmxZKQA4MT1/view?usp=sharing