Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola

Grundschule Agendorf

Fogadóórák

Tisztelt Szülők!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a lenti táblázatban megjelenített fogadó órák időpontjában az e-foglalás felületen történt előzetes jelentkezést követően van lehetőségük online fogadó órát kezdeményezni.

Kérjük, hogy az e-foglalás felületen történő jelentkezést legkésőbb az adott fogadó óra időpontja előtt 24 órával tegyék meg.

 

 

 

Békési Evelin

 

 

Bella Annamária

Kedd

2. óra

Domonkosné Szemerédy Zsuzsanna

Szerda

2. óra

Dorkó Éva

Kedd

2. óra

Horváth Hajnalka

Hétfő

2. óra

Jandó Hajnalka

Szerda

4. óra

Kozmáné Détári Kriszta

Kedd

3. óra

Kunczi Bernadett

Kedd

3. óra

Lang Rolandné

Hétfő

3. óra

Makk Szabolcs

Hétfő

4. óra

Márk Rita

Hétfő

3. óra

Nemes Kitti

Csütörtök

3. óra

Némethné Csatári Csilla

Hétfő

2. óra

Pintér Szilvia

Kedd

2. óra

Suhaj József

Csütörtök

1. óra

Szemző Eszter

Kedd 4. óra

 

 

 

 

A fogadóórákon személyesen konzultálhatnak a szaktanárokkal és az osztályfőnökkel. Lehetőség van a tanulók egyéni haladásáról, fejlődéséről, tanulmányi előmeneteléről érdeklődni, segítséget kérni különböző problémák megoldására.

Pedagógusaink elsősorban a megadott időpontban várják Önöket. Bármilyen felmerülő probléma esetén időpontot az E-foglalási rendszerben elektronikusan foglalhatnak. Az E-foglalási rendszer használatához szükséges tudnivaló itt olvasható.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aki fogadóórára szeretne időpontot foglalni, annak érvényes regisztrációra van szüksége az E-Foglalás rendszerhez.

REGISZTRÁCIÓ

(Amennyiben Ön már regisztrált korábban az E-Foglalás rendszerben, kérjük, ezt a részt hagyja ki, helyette az ÚJ SZOLGÁLTATÓ KERESÉSE ÉS HOZZÁADÁSA részt olvassa el!)

 

Az első időpontfoglalás előtt mindenkinek regisztrálnia kell magát az E-Foglalás rendszerben (kattintson ide). Fontos, hogy a regisztráció során kért adatokon (név, email cím, jelszó) kívül, a szolgáltató mezőbe be kell írni az AGFALVISULI kulcsszót! A megjegyzésben fel kell tüntetni a gyermeke(i) taj számát vagy oktatási azonosítóját! Ezt követően, az Ön által megadott Email címre kap egy emailt egy aktiváló linkkel. Kérjük, kattintson rá a linkre! A regisztráció után akkor tud először időpontot foglalni, ha az iskola részéről elfogadjuk a jelentkezését - azt ellenőrizzük, hogy a gyermek(ek) valóban az iskola tanuló(i). Amikor elfogadásra kerül a felhasználó a részünkről, akkor arról szintén emailben kap visszaigazolást.

A továbbiakban a megadott email címmel és jelszóval tud időpontot foglalni.

ÚJ SZOLGÁLTATÓ KERESÉSE ÉS HOZZÁADÁSA

(Amennyiben Ön még nem regisztrált korábban az E-Foglalás rendszerben, kérjük, ezt a részt hagyja ki, helyette a REGISZTRÁCIÓ részt olvassa el!)

 

Az E-Foglalás rendszerben, bejelentkezés után, az "Új foglalás, szolgáltatók" gomb megnyomása után megjelenő felületen rá kell kattintani a "Szolgáltató keresése" gombra. Ekkor megjelenik egy szöveges beíró mező. Ide kell beírni az AGFALVISULI kódot. Amennyiben jól gépelte, akkor a rendszer megtalálja az iskolát és ki is írja: "Találat: Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola". Ekkor a Megjegyzés-hez tartozó beíró mezőbe kell beírni a gyermeke(i) TAJ számát, vagy oktatási azonosítóját, majd meg kell nyomni a "Kapcsolatfelvétel elküldése" zöld gombot. Ezután akkor tud először időpontot foglalni, amikor az iskola részéről elfogadjuk a jelentkezését - azt ellenőrizzük, hogy a gyermek valóban az iskola tanulója. Amikor elfogadásra kerül a jelentkezés a részünkről, akkor arról szintén Emailben kap értesítést.

HOGYAN LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI A FOGADÓÓRÁKRA?

A foglalás során ki kell választani először a tanárt, akihez fogadóórára szeretne jelentkezni, majd válassza ki: Időpont foglalás. Ezután a megjelenő szabad időpontok táblázatból válassza ki az Önnek megfelelőt!

A "Megjegyzés" mezőben van mód arra, hogy megírja pár szóban, milyen ügyben szeretne konzultálni.

MEDDIG LEHET IDŐPONTOT FOGLALNI?

Technikai szempontból a fogadóóra napja előtti nap 20:00 óráig van lehetőség időpontot foglalni.

MIT TEGYEK, HA IDŐPONTOT SZERETNÉK MÓDOSÍTANI?

Az "Foglalásaim" menüpont alatt megjelenő foglalások mindegyikénél megjelenik egy Lemondás gomb. Erre kattintva törölhető a már meglévő időpont és kérhető új a feljebb leírtaknak megfelelően.

 

EGYÉB

Pontosabb, részletesebb leírásért kattintson ide: E-Foglalás - Felhasználói útmutató

Lehetőség van Android alkalmazással is időpontot foglalni, ehhez le kell tölteni az E-Foglalás app-ot a Google Play áruházból:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.engmedsys.efoglalas

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------