Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskola

Grundschule Agendorf

FOGADÓ ÓRA

2020. 11. 10.

A fogadó órán történő részvételhez előjelentkezés szükséges az E-Foglalás felületen.

Az első időpontfoglalás előtt mindenkinek regisztrálnia kell magát az E-Foglalás rendszerben.

A felületen történő regisztrációról az iskola honlapján tájékozódjanak.

http://agfalvisuli.hu/fogadoorak

A regisztrációt követően tudnak jelentkezni az egyes pedagógusokhoz, egy - egy szülő 10 perc időtartamú konzultációra kap lehetőséget.

A regisztráció alkalmával a megjegyzés rovatban mindenképpen adják meg azt az e-mail címüket, amelyen a kolléga a foglalt időpontban meghívja Önöket a beszélgetésre. (Az e-mailben küldött linken keresztül tudnak a beszélgetésbe bekapcsolódni.)

A fogadó órára történő jelentkezésre 2020. november 15-én (vasárnap) 12 óráig lesz lehetőségük. Kérjük, hogy a határidő betartására ügyeljenek.

Az online beszélgetés asztali számítógépen, hordozható számítógépen és mobil telefonon egyaránt bonyolítható, ha az adott készülék rendelkezik a kapcsolatfelvételhez szükséges videokamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval.

Kérjük Önöket, hogy a foglalt időpontban mindenképpen tartózkodjanak az adott eszköznél. Kollégáink mindent meg fognak tenni a sikeres kapcsolatteremtés érdekében, de kérjük türelmüket, mindnyájan első alkalommal próbálkozunk a kapcsolatteremtésnek ezen formájával, közös együttműködésünk eredményeként válhat sikeressé a fogadó órának ezen új formája.

Amennyiben valamelyik kollégánál a rendelkezésre álló 12 időpont nem elegendő, személyes egyeztetést követően alkalmat teremtünk egy másik időpontban.

Köszönjük együttműködésüket!

Kükedi Józsefné

igazgató

Vissza